Administratie – Administratiekantoor de Waal
  • Bezoekadres
  • Burgemeester Jur Visserlaan 18A, 1411 BS, Naarden

Administratie

Uw complete administratie altijd op orde

Tijdrovend. Saai. Ingewikkeld. Zo zien veel ondernemers hun administratie: een noodzakelijk kwaad. Herkent u dat? Zou u de tijd en energie die in uw boekhouding gaan zitten niet liever besteden aan de groei van uw bedrijf? Administratiekantoor De Waal helpt u hier graag mee. Als ZZP’er of MKB’er besteedt u bijvoorbeeld uw complete financiële administratie uit. U kunt zorgeloos ondernemen, en wij zorgen dat alle aspecten van uw administratie op orde en altijd inzichtelijk zijn.

Volledige ontzorging of specifieke ondersteuning

Alle aspecten van uw financiële administratie geregeld door onze administratieve specialisten, of ondersteuning bij bepaalde administratieve taken, zoals uw boekhouding.

Gegevens aanleveren zoals u wenst

Kies voor een directe koppeling tussen uw bank en administratie; of lever uw gegevens digitaal aan, of op papier in een ordner.

Uw boekhouding altijd inzichtelijk

Via de slimme software van Exact Online heeft u 24/7 inzage in uw gegevens en weet u zeker dat uw boekhouding altijd op orde is.

Onze administratiediensten

Jaarrekening maken

De jaarrekening van uw onderneming is cruciaal om inzicht te geven in uw financiële situatie. Niet alleen voor uzelf maar ook voor de belastingdienst en mogelijk uw financiers en de Kamer van Koophandel. Administratiekantoor De Waal zorgt op basis van uw administratie voor een sluitende jaarrekening die voldoet aan alle wettelijke eisen. Dat is alvast een zorg minder voor het nieuwe jaar.

BTW berekenen

Worstelt u ieder kwartaal weer met het overzicht van al uw facturen en een berg aan nog niet verwerkte bonnetjes? Uw BTW aangifte hoeft geen terugkerende lijdensweg te zijn. Dankzij een duidelijk overzicht van inkomsten en uitgaven berekenen wij precies hoeveel BTW u terugkrijgt of moet betalen. Zo hikt u niet meer tegen uw aangiftes aan en voorkomt u een hoop gedoe met de belastingdienst.

Balans en winst- en verliesrekening

Heeft u glashelder inzicht in het vermogen van uw onderneming? Weet u precies wat uw huidige bezittingen en schulden zijn? En kunt u aan het eind van het jaar meteen zien wat de totale kosten en opbrengsten waren? Dat zou wel moeten, zeker aangezien dit verplichte onderdelen van de jaarrekening zijn. Administratiekantoor De Waal zorgt dat uw balans en winst- en verliesrekening altijd correct en up-to-date zijn. Zo weet u altijd precies hoe uw onderneming ervoor staat.

Tussentijdse rapportages

Tussentijdse inzichten nodig? Bijvoorbeeld voor de sluiting van het boekjaar of om uw financiers op de hoogte te houden? Desgewenst levert Administratiekantoor De Waal tussentijdse rapportages op maat. Een duidelijk overzicht van al uw bezittingen, schulden, inkomsten en uitgaven. Zo weet u precies wat de huidige stand van zaken is. Natuurlijk voorzien wij u ook graag van passend advies op financieel en fiscaal vlak dat perfect aansluit bij de situatie van uw onderneming.

Digitale belastingaangiftes

Belastingaangiftes zorgen bij veel ondernemers voor hoofdpijn. Zeker weten dat uw aangiftes tijdig en nauwkeurig binnen zijn bij de belastingdienst, zonder dat u daar zelf de nodige uren aan kwijt bent? Niet meer twijfelen of u geen regelingen misloopt, of wetgeving, regels en richtlijnen verkeerd interpreteert? Bij Administratiekantoor De Waal nemen wij u deze zorgen graag uit handen. Met onze vele jaren ervaring verzorgen wij uw aangiftes tijdig en correct, en geven graag advies. Dat kan u naast een hoop zorgen ook veel geld besparen. Administratiekantoor De Waal helpt u graag met de volgende aangiftes:

  • Omzetbelasting
  • Vennootschapsbelasting
  • Inkomstenbelasting
  • Loonbelasting

Documenten deponeren bij de Kamer van Koophandel

Als ondernemer bent u in veel gevallen verplicht om bepaalde documenten te deponeren bij de KvK. Om welke stukken gaat het precies voor uw onderneming? Wat zijn de regels, de voorwaarden en mogelijkheden? Administratiekantoor De Waal adviseert u hier graag in, of deponeert de juiste stukken zelfs digitaal voor u bij de KvK. Administratiekantoor De Waal helpt u graag bij het digitaal deponeren van de volgende documenten:

  • Algemene voorwaardem
  • Jaarrekening
  • Fusie- en splitsingsvoorstel
  • Verslag betalingen aan overheden

Exact Online

Hoe meer tijd u kunt besparen met het aanleveren van administratieve gegevens, hoe beter. Daarom werken wij bij Administratiekantoor De Waal met Exact Online. Via een koppeling met uw bank worden alle inkomsten en uitgaven direct verwerkt. Ook uw bonnetjes en kilometerdeclaraties voert u direct in. Zo bent u er gelijk vanaf en hoeft u zich er later geen zorgen meer om te maken. Natuurlijk heeft u zelf ook toegang tot uw administratie in Exact Online, zodat u op elk gewenst moment ziet hoe uw onderneming ervoor staat.

Wij doen de boekhouding graag voor u.
Bel, mail, kom langs of stuur een bericht via de contactpagina.