Referenties – Administratiekantoor de Waal
  • Bezoekadres
  • Burgemeester Jur Visserlaan 18A, 1411 BS, Naarden

Referenties

Stichting Woongroep Bussum: “Voortreffelijke begeleiding”

“Als bestuur van Stichting Woongroep De Olmen zijn we erg blij dat we met Administratiekantoor De Waal in zee zijn gegaan. Begin 2017 werden de vergunningen afgegeven om kantoren aan de Olmenlaan in Bussum om te bouwen tot appartementen voor jongeren met een verstandelijke beperking. Dit bracht heel veel financiële handelingen met zich mee: toegezegde sponsorgelden, al uitbetaalde sponsorgelden, borgstellingen, investeringen etc. Jan de Waal heeft ons hierin voortreffelijk begeleid. Hij hield alles up-to-date, er was regelmatig overleg, en we hadden een duidelijk inzicht in onze financiën. De samenwerking met Jan de Waal ervaren wij als prettig, snel en accuraat. Wij hopen nog lang met elkaar samen te werken!”

BY HEINO: “Kundig, accuraat en vooral plezierig”

“Ruim 1 jaar geleden ben ik gestart met mijn eigen herenmode zaak BY HEINO. Dan komt er een hoop op je af, ook veel administratief geregel. Op advies van een vriend ben ik in contact gekomen met Administratiekantoor de Waal. Na een kennismakingsgesprek met Jan de Waal was ik al gelijk om. Daar pluk ik sindsdien de vruchten van. Ik heb regelmatig overleg waarin Jan mij adviseert. Verder ontzorgt hij mij op het gebied van alle administratieve werkzaamheden, zodat ik mij bezig kan houden mijn herenmodezaak. De samenwerking met Jan de Waal ervaar ik kundig, accuraat en vooral plezierig!”

Direct Impact: “Betrouwbaar, eerlijk en gevoel voor humor”

“Direct Impact is al een aantal jaar vaste klant van Administratiekantoor De Waal. Wij vonden Jan de Waal op basis van een positieve referentie van een goede vriend. Hij bood ons precies wat we zochten: volledige ontzorging op het gebied van boekhouding, financiële administratie, belastingaangiften en fiscaal advies. Het eerste contact verliep snel en prettig, zowel per mails als telefonisch. Een bedrijf oprichten is best een grote stap, en wij zochten iemand die daar flexibel genoeg in mee kon en ons daar ook bij kon adviseren. Iemand die eerlijk en recht door zee is, die ons op een laagdrempelige manier ondersteuning kan bieden bij het juridische aspect van het bedrijf. Jan voldoet aan al deze eisen. Hij is prettig in de omgang en communiceert duidelijk. In de afgelopen jaren is hij een vaste partner geworden voor ons bedrijf. Hij heeft geholpen bij opheffing van een voormalige bedrijf en ondersteunt ons bij onze nieuwe ondernemingen. Zowel op administratief als fiscaal vlak is hij precies wat wij nodig hebben. Wij zijn enthousiast over de samenwerking die wij met hem hebben. Naast dat hij altijd betrouwbaar en eerlijk is, is hij iemand met gevoel voor humor, wat zorgt voor geen enkele moeite in de samenwerking. Wij kunnen niets anders dan hem van harte aanbevelen”

OneRetail: “Wij hechten sterk aan ‘open, eerlijk en direct”

“OneRetail maakt waar wat e-commerce belooft. Bij grote retailers, merken en leveranciers zorgen we voor succesvolle ‘digital’ teams. We hechten bij OneRetail sterk aan de waarden ‘open, eerlijk en direct’. Dat komt ook terug in de samenwerking met Administratiekantoor De Waal. Bij de start van het bedrijf zijn we in contact gekomen met Jan de Waal. Administratiekantoor De Waal verzorgt voor ons de volledige verwerking van de administratie en adviseert op voorkomende belastingtechnische zaken, zowel zakelijk als privé. Het mooie is dat we elkaar vrijwel nooit zien, maar elkaar wel weten te vinden en die contacten zonder uitzondering prettig verlopen”

Noordbrabants Museum: “grondige kennis”

“De afgelopen jaren vierde het Noordbrabants Museum grote successen met de tentoonstelling ‘500 jaar Jeroen Bosch’. De enorme belangstelling legde enorme druk op de administratieve organisatie. Bij Museum het Valkhof was dit in een periode van herstel en verandering na een bestuurscrisis en een groot verlies in 2016. Jan heeft op mijn verzoek de afgelopen jaren leiding gegeven aan de administratie van deze musea. Hij heeft dit gedaan heeft met grote inzet en grondige kennis van administratieve organisatie en processen en de bijbehorende systemen. Ook brengt hij zelf een grote dosis positieve energie en humor mee en weet daarmee op een uitstekende manier medewerkers en collega’s te motiveren en stimuleren”

Verloskundigenpraktijk De Vallei: “groeit mee met onze praktijk”

“Ik heb Jan ontmoet via mijn man, Jan is zijn oud collega. Voor mijn verloskundigenpraktijk verzorgt Jan al onze jaarcijfers en onderhoudt hij al onze contacten met de Belastingdienst. Ook voorziet hij ons van financieel advies als wij dit nodig hebben. Hij is altijd goed bereikbaar via mail of telefoon. Dit werkt erg prettig. Hij groeit mee met onze praktijk. Hij is erg betrouwbaar, komt zijn afspraken na, en staat ons altijd vriendelijk te woord. Administratiekantoor De Waal is een prettige partner om mee te werken!”

Patricia Bult
Marius Hille Ris Lambers

Marius Hille Ris Lambers: “Straalt vertrouwen uit en maakt dit waar”

“Ik zocht een administratiekantoor en vond Jan bij mij in de buurt. Jan had goede reviews en we hadden bij onze eerste afspraak gelijk een klik. Ik voel me thuis bij Administratiekantoor De Waal, het is een klein bedrijf en ik hecht waarde aan de persoonlijke benadering als zelfstandig ondernemer. Voor mij doet Jan elk kwartaal mijn aangiftes voor de omzetbelasting en mijn jaarlijkse aangifte inkomstenbelasting. Ook denkt hij mee over wat ik financieel gezien beter op een andere manier kan aanpakken. Er zijn ook veel overeenkomsten tussen mij en Jan, tussen een commercieel fotograaf en een administratiekantoor. We leveren allebei maatwerk en hebben sterke aandacht voor de behoefte van de klant. Om wat voor bedrijf en persoon gaat het? Wat zijn de wensen en omstandigheden? Dit doet Jan uitstekend. Jan leeft en voelt mee, heeft oog voor detail en voor de behoefte van de klant. Jan is recht door zee. Hij straalt vertrouwen uit en maakt dit ook waar”